SİYASET
Giriş Tarihi : 31-03-2023 16:36

Tek listeyle girme konusunda 4 partimiz uzlaşırsa biz buna hayır demeyiz

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici; BBP’nin 81 ilde 600 milletvekili adayı hazır. Ama tek listeyle girme konusunda 4 partimiz uzlaşırsa biz buna hayır demeyiz.

Tek listeyle girme konusunda 4 partimiz uzlaşırsa biz buna hayır demeyiz
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici; Seçime Cumhur İttifakı çatısı altında kendi logomuzla girme ve Meclis’te bir grupla yer alma arzumuzu belirttik, bütün hazırlıklarımızı da buna göre yaptık. BBP’nin 81 ilde 600 milletvekili adayı hazır. Ama tek listeyle girme konusunda 4 partimiz uzlaşırsa biz buna hayır demeyiz.
20 ilde yaptırdığımız anket, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Erdoğan’ın yüzde 50’nin üzerinde bir oyla seçimi 1. turda kazandığını, #Cumhurİttifakı’nın Meclis’te çoğunluğu elde edeceğini gösteriyor. Bu da milletin güven ve istikrardan yana olduğunu gösteriyor.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici; HDP ile işbirliklerini örtmek için Hüdapar’ı ortaya koymaya çalışıyorlar. Hüdapar’ın yaslandığı terör örgütü yok ama HDP’nin talimat aldığı PKK var. HDP’ye karşı Hüdapar AK Parti listelerinden aday oluyor diye Cumhur ittifakını yaftalamaya çalışmak haklı ve inandırıcı değildir dedi.
AdminAdmin

Admin