SPOR
Giriş Tarihi : 01-04-2023 12:13

Snowboard Türkiye Şampiyonasında madalyalar bizim

29-31 Mart 2023 tarihleri arasında Erzurum’da yapılan Okullar Türkiye Şampiyonasında 1. Gün ve 2. Gün yapılan Snowboard yarışmalarında Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularından büyük başarı!

Snowboard Türkiye Şampiyonasında  madalyalar bizim

Okullar Kayak Türkiye Şampiyonası'nda Sporcular  Türkiye Şampiyonluğu ve Madalyalarla Döndüler.

Okullar Kayak Türkiye Şampiyonası Erzurum’da yapıldı.

29-31 Mart 2023 tarihleri arasında Erzurum’da yapılan Okullar Türkiye Şampiyonasında 1. Gün ve 2. Gün yapılan Snowboard yarışmalarında Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  sporcularından büyük başarı!

1. gün Snowboard yarışlarında Sporcularımızın Dereceleri ise şöyle:

Meyra Korkmaz 1.

Belinay Aydoğdu 2.

Enes Azamet 4. olmuştur.

Okullar Türkiye şampiyonasında 2.gün Snowboard yarışlarında da sporcular dereceler elde etti.

1. gün Snowboard yarışlarında Sporcuların Dereceleri :

Meyra Korkmaz 1.

Belinay Aydoğdu 3. olmuştur.

Erzurum’da yapılan Okullar Türkiye Şampiyonasındaki kombine sonuçlarına göre Meyra Korkmaz 1. olarak Okullar Türkiye şampiyonu oldu. Belinay Aydoğdu ise Okullar Türkiye 2. si olmuştur. Okullar Türkiye şampiyonasını toplamda 7 madalya ile tamamlayarak ilimizi en iyi şekilde temsil etti.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Antrenörü  Kibar GENÇ “Sivas Snowboard takımı sporcuları  ile sezonumuzu bol madalya ve başarılar ile tamamladık.

Tüm yarışan sporcularımızı kutluyor, madalya alan sporcularımızı tebrik ediyorum. Snowboard takımımıza desteklerinden dolayı Gençlik ve spor İl Müdürlüğümüze , Kayak İl Temsilcimize ve Kayak antrenörlerine teşekkür ederiz.”  ifadelerini kullandı.

29-31 Mart Erzurum’da yapılan Okullar Türkiye Şampiyonasında Alp Takımı  ve Snowboard takımları yarıştılar.

 Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ, Kayak Branşında ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye Şampiyonluğu ve madalyalarla dönen başarılı sporcuları, takımları ve Kayak Antrenörleri  tebrik etti.

 

AdminAdmin

Admin